tiistai 16. elokuuta 2016

Oma leipä!

Punnasin jauhoja ja taikinaa vaikka kuinka paljon, mutta en jotenkin saanut napattua kiinni, miten sitä vaikeannäköistä lappusta, josta reseptit olivat, kuului lukea, mutta onneksi Chef sitä minulle suurimmaksi osaksi luki :D no tästä se lähtee...

Chef teki leivät, minä sain kostuttaa pinnan ja tyrkätä ne unikonsiemeniin tai seesaminsiemeniin. On kiva tietää tarkemmin, miten tai miksi jokin asia kuuluu tehdä ja Brotzeitin Chef on aivan huippumukava ja selittää vaikka kahdella kielellä, jos ei muuten meinaa mennä kaaliin xD Viiltelin leipiä ja hämmästyin sitä, miten helppoa hapantaikinaa on viiltää tai ainakin se tuntui helpommalta kuin tavallisen vehnäleivän :P Vai olenko mä vaan kehittynyt siinäkin hommassa?


Taikinan ylijäämästä sain tehdä itselleni leivän, Chef neuvoi sen riivaamisessa, naäytti ensin, mutta käski sitten kokeilla itse, sillä minun leipänihän siitä oli tulossa :'D Ja hyvinhän se sujui, tai niin ne sanoivat, mutta yksinäni en kyllä olisi näin hyvännäköistä saanut itse aikaiseksi... vielä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti