Hallo! Olen siis leipuriopiskelija ja valitsin omalle opintopolulleni kansainvälisen suunnan: pääsin yhdeksän viikkoa kestävälle työssäoppimisjaksolle Kölniin! Paljon on siis aikaa tutustua lähemmin saksalaiseen ruokakulttuuriin mutta myös kieleen, historiaan, tapoihin... Toll!
sunnuntai 14. elokuuta 2016
Reibekuchen
Vaikka työharjoittelu alkaa vasta huomenna, tässä hieman esimaistiaisia markkinoilta: olin onnekas, kun lähes heti saavuttuani pääsin osallistumaan markkinahumuun :) Useammassakin kojussa myytiin Reibekuchenia, joka on pannukakun tyylinen perinneherkku. Siihen laitetaan mm. perunaa, sipulia, jauhoja, voi olla kanamunaakin, suolaa ja pippuria. Herkku uppopaistetaan ja nautitaan vaikkapa omenasoseen kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam näyttää hyvältä! Voisko saada ton reseptin jostain ku olis kivsuu kokeilla tehä ite :)
VastaaPoistaItse asiassa löysin Googlesta useammankin ohjeen, täytenee vaan suomennella ne :D
Poista